Wij zoeken één of meerdere bedrijfsleider(s) (m/v)

Bij kringloopwinkel Goed & Gebruikt draait alles op een groot team van vrijwilligers. In de onderlinge samenwerking staat een christelijke levenshouding voorop. De winkel is drie dagen geopend voor klanten. Op dagen dat de winkel gesloten is worden goederen aangevuld vanuit het magazijn. De netto opbrengst komt ten goede aan de Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle vrijwilligers en je draagt zorg voor een fijne werkomgeving. Dit doe je niet alleen, maar samen met de afdelingsverantwoordelijken. Je neemt beslissingen over de acceptatie van aangeboden goederen en je maakt afspraken over ophalen en bezorgen van spullen. Als bedrijfsleider vervul je tevens de rol van algemeen bestuurslid in het bestuur. Hierbij houd je het bestuur op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je betrokken bij belangrijke besluitvormingen voor de winkel.

Gewenste ervaring en vaardigheden

Je bent sterk mensgericht en hebt voldoende ervaring opgedaan in één of meerdere leidinggevende functies. Je haalt energie uit het leidinggeven aan een enthousiast en betrokken team bestaande uit jongere en oudere vrijwilligers. Je kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en waar vaak door jou in overleg beslissingen moeten worden genomen. Daarbij weet je ook het overzicht te behouden. Klantgerichtheid en het creëren van een veilige, gezellige werkomgeving voor vrijwilligers staat bij jou voorop.

Omschrijving vacature

Je werk doe je op vrijwilligersbasis. Voor de invulling van je werk krijg je een grote mate van vrijheid. Om jezelf in te werken ontvang je van de huidige bedrijfsleiding alle gewenste ondersteuning en begeleiding.

Reageren?

Neem voor vragen contact op met de heer L.W. (Leen) van Gilst, telefoonnummer (06) 51 26 85 68 of stuur een e-mail naar info@kringloopwinkelgoedengebruikt.nl.

Interesse? Vul het formulier in en we nemen contact op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief