Komt u ons team versterken? Specifiek gevraagd: medewerkster voor onze afdeling kinderkleding.

In de winkel worden heel veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Dit wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers.

Waarom is deze groep zo enthousiast?

Op een werkdag wordt gestart met corveetaken, zoals stofzuigen of dweilen. Na een gezamenlijke koffiepauze met de andere vrijwilligers gaat de winkeldeur open. De vrijwilligers zijn aan de slag met hun taken en wisselen onderling af. Een dagverantwoordelijke is aanspreekpunt voor vragen, hij/zij zorgt ervoor dat de werkzaamheden soepel verlopen. De sfeer tussen vrijwilligers is goed. Er wordt prettig samengewerkt. Ook is er aandacht voor een praatje, voor het delen van ‘lief en leed’.

Geïnteresseerd? Loop een dagdeel mee!

Iemand die geïnteresseerd is om vrijwilliger te worden, werkt eerst een dagdeel mee. Hiermee ontstaat een indruk van de werkzaamheden en de onderlinge sfeer. Bijna altijd kiest de persoon ervoor om zich als vrijwilliger aan te melden. Er vindt een gesprek plaats over het aantal uren, de frequentie en andere praktische zaken.

Het gezamenlijk motto van de vrijwilligers is: “klanten vriendelijk te woord staan, in een overzichtelijk gesorteerde winkel, met goede spullen tegen een aantrekkelijke prijs”. En dat wordt gewaardeerd, regelmatig wordt hun werkwijze beloond met een compliment van een klant!

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief