Maak kennis met Goed & Gebruikt!

In onze Kringloopwinkel vindt u betaalbare tweedehands producten in diverse categorieën. De producten worden gecontroleerd, voordat ze in de winkel worden geplaatst. De winkel heeft maar liefst 1200m2 winkeloppervlakte en onze bezoekers kunnen gebruik maken van het ruime parkeerterrein. Meer dan 150 vrijwilligers zetten zich in om de producten te vervoeren, te controleren en de winkel netjes te houden. Het doel van de kringloopwinkel is om Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG) te voorzien van financiële middelen. Klik hier voor meer informatie over dit goede doel. U bent van harte welkom in onze winkel, bekijk alle productcategorieën of bekijk de mogelijkheden om spullen bij ons in te leveren.

2014

Start Kringloopwinkel Goed & Gebruikt

Kringloopwinkel Goed & Gebruikt in Goes is geopend om financiële middelen in te zamelen voor het werk van de stichting Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG). De ZGG is een kerkelijke organisatie die zendingswerk verricht in tal van landen in de wereld. Voor meer informatie kunt u de website van de Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG) bekijken.
2015

Bedrijfsbus in gebruik genomen

Doordat we al snel veel en grote spullen mochten ontvangen, hebben we een bedrijfsbus aangeschaft. Deze heeft inmiddels al heel wat kilometers gemaakt!
2017

100.000ste klant

Eind 2017 mochten wij onze 100.000ste betalende klant noteren. Destijds waren we gevestigd in de Gebr. Spykerstraat te Goes.
2019

Verhuizing

Vanwege een flinke groei van het aantal bezoekers is in 2019 een ander pand gekocht. We bieden u een overzichtelijke winkelruimte, op een prima locatie met eigen parkeerterrein. Fijn om te bezoeken én om in te werken! De winkel draagt bij aan milieudoelstellingen en heeft een maatschappelijke functie. De kringloopwinkel is een stichting, met een bestuur en Raad van Toezicht.
Goede doel
Doordat we volledig met vrijwilligers werken houden we de kosten laag. De netto opbrengst gaat naar het goede doel (met ANBI-status) Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).
Goede producten
We bieden goede producten tegen een schappelijke prijs! Om dit te waarborgen testen en beoordelen we de producten.
Bezorgservice
Kunt u uw gekochte producten niet zelf vervoeren? Informeer naar onze bezorgservice.
Gratis parkeren
Bij onze winkel kunt u gratis op ons terrein parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid.