bestemming opbrengst Kringloopwinkel Goed & Gebruikt is in Goes gestart om financiƫle middelen in te zamelen voor het werk van de stichting Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG). De ZGG is een kerkelijke organisatie die zendingswerk verricht in tal van landen in de wereld. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.zgg.nl

Door diverse commissies in het hele land worden voor dit doel financiƫle middelen ingezameld. Een van de manieren is/was het inzamelen van oud papier. Deze inkomsten vertonen al langere tijd een dalende lijn, doordat steeds meer gemeenten dit zelf gaan organiseren. Hierdoor ontstond in de regio Goes het idee om een kringloopwinkel te starten. Hiermee hebben we, net als bij het oud papier, meteen ook een milieuverantwoord project. Ook maatschappelijk draagt het bij, gezien de vraag naar tweedehands artikelen.

Om de opbrengst voor de zending zo hoog mogelijk te houden, draait onze winkel volledig met behulp van vrijwilligers. De kosten blijven daardoor laag.

In onze kringloopwinkel vindt u een uitgebreid assortiment van Goede en Gebruikte spullen. U kunt bijvoorbeeld denken aan serviesgoed, schilderijen, tweedehands boeken, spelletjes, wit- en bruingoed, tafels, stoelen, kasten, etc. etc. Wij streven ernaar om alleen goede spullen aan te bieden, en dat voor een interessant prijsje! Bovendien is het veel leuker en gezelliger om tussen tweedehands spullen te snuffelen dan deze op marktplaats op te zoeken!

Kom daarom eens een kijkje nemen in onze kringloopwinkel. Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Wij bieden cadeaubonnen te koop aan die besteed kunnen worden in de kringloopwinkel! Weet u iemand die het leuk vindt in een kringloopwinkel rond te snuffelen, dan zal hij of zij deze bon zeker waarderen. In ons grote assortiment zijn altijd mooie artikelen te vinden. Er zijn cadeaubonnen van 5, 10 en 15 euro. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa in de winkel.